Wil jij deel uitmaken van onze Family?

Wij bieden catering aan voor verjaardagen, vergaderingen, kleine trouwerijen, jubilea etc. Je helpt in de keuken met het bereiden van de maaltijden of het wegwerken van de vaat, je staat achter de bar, loopt in de bediening, helpt met schoonmaken, je gaat mee met inkopen doen, kortom daar waar jij het aankunt wordt je ingezet en langzaamaan kijken we of het ons samen lukt van jou een allrounder te maken.

Iedere laatste zondag van de maand gaan we open voor publiek met muziek en een hapje en drankje. Op deze dagen kun je naast de andere werkzaamheden bijvoorbeeld ook meewerken om de geluidset op te bouwen, eventuele de band ondersteunen in opbouw c.q. geluid en als het mooi weer is kun je achter de BBQ helpen.

Wil jij meer bezig zijn met onze Social Media, helpen met de boekhouding of onze website helpen onderhouden, ook dat kan bij ons. We kijken naar iets wat bij jou past of wat je graag wil leren en creëren samen met jou de mogelijkheden. Wat je ook komt doen bij ons, saai wordt het in ieder geval nooit!

We kijken naar jouw belastbaarheid bij binnenkomst en bespreken samen waar je aan wil werken en hoe je je belastbaarheid denkt te kunnen vergroten. Naast je activiteiten bij ons voeren we ook regelmatig een gesprek en monitoren hoe het met je gaat. Er is geen minimum of maximum aantal uren per week nodig of een vastgestelde tijdsduur voor een traject want dat spreken we met jou samen af. Maatwerk staat bij ons hoog in het vaandel!

Dit jaar hebben we nog een aantal ideeën die we graag samen met jou vorm willen gaan geven. Klinkt dit als iets waar jij deel van wil uitmaken?

Voor informatie en het inplannen van een persoonlijk gesprek kun je mailen naar info@familyvibe.nl en vermeld in het onderwerp dat het om een participatie aanvraag gaat. Je mag ook met Hildegart Smits bellen op telefoonnummer 0653 29 10 80