Our family

Na het opzetten van het particuliere beschermd wonen project, wat inmiddels al bijna 10 jaar bestaat en bekend is onder de naam Stichting Mayoung, ontstond de vraag om ook in de stap erna te voorzien. Hieraan hebben wij inmiddels invulling gegeven.

In eerste instantie zijn wij als restaurant van start gegaan en gingen open op de dag dat Coronamaatregelen de lockdown inluidden. Vanaf dat moment hebben we hard gewerkt om alle ballen in de lucht te houden. Helaas hebben we ervoor moeten kiezen om, in ieder geval voor nu, het restaurant los te laten en gaan ons volledig toeleggen op de begeleiding van werkparticipanten. De werkdynamiek is bij catering meer afgebakend en daarom voor nu ook beter geschikt.

De ruimte kan nu ingezet worden voor besloten feesten, vergaderingen, bijeenkomsten en één keer per maand gaan we open voor publiek met muziek, hapje en een drankje. Ook willen we in de nabije toekomst werken aan projecten om mensen meer bij elkaar te brengen. Onze projecten kun je volgen op onze website en we zullen ook onze social media kanalen inzetten.

Family Vibe is er voor mensen die bij ons in een veilige setting leren weer onderdeel te worden van onze samenleving. Wat we ze vooral mee willen geven is dat ze onderdeel worden van onze Family waar altijd een extra stoel aan tafel geschoven kan worden.

Wij geloven dat ons succes mede veroorzaakt wordt door het inzetten van mensen die bij ons hebben gewoond of een traject hebben gevolgd en daarna ook voor ons zijn gaan werken. Zij hebben de ervaringsdeskundigheid, zijn in opleiding of hebben die al afgerond en zijn een positief levend voorbeeld voor de nieuwe mensen die bij ons komen. Zo bestaat het netwerk waar je op terug kunt vallen niet alleen uit hulpverlening wat als zeer positief ervaren wordt.

We doen het met elkaar en kijken bij een ieder naar al bestaande kwaliteiten en nieuw te ontwikkelen kwaliteiten.

We nemen iedereen graag mee in de diverse projecten die we dit jaar uit gaan rollen. Als eerste gaan we catering aanbieden, zowel privé als zakelijk. De eerste stappen zijn gezet en we kijken vol vertrouwen uit naar de tijd die voor ons ligt.