Our family

‘We are family’ en bovenal een heerlijke mix van karakters, kleurtjes en achtergronden!
Verbonden door liefde voor elkaar en voor lekker eten is deze fusion keuken ontstaan met Antilliaanse, Surinaamse en op de Indonesische keuken geïnspireerde gerechten met heel soms een likje Nederlands, gewoon voor de fun!

De fusion zit ook in onze bedrijfsvoering: twee eigenwijze en vooral tegendraadse vrouwen hebben Family Vibe letterlijk op de kaart gezet, als logische vervolgstap na hun eerste samenwerking in een zorgbedrijf. In Family Vibe werken naast onze vaste crew ook mensen mee, die inmiddels als family voelen, zich als family gedragen en ook al jaren in onze family hebben geleefd. Inmiddels wonen zij zelfstandig maar worden door ons begeleid in hun job voor een nieuwe start in de maatschappij.

Our family houdt van vers, dus vanaf de koekjes bij de thee of koffie tot de snacks en de soulfood: wij maken alles zelf en dagelijks staan wij garant voor versbereide maaltijden. Soms is dan ook een keuze van de kaart niet meer voorradig, dus als jedat wilt voorkomen reserveer bij ons vooraf jouw favoriete maaltje, dan zorgen wij dat het klaarstaat!

Geniet bij ons van een warm welkom, alleen of samen met familie en vrienden, met een hapje een drankje, een high saté of heerlijk soulfood, wij nemen je graag mee op reis via onze keuken.