Workshops

Op woensdagmiddag staat onze family klaar voor your family members om hen de fijne kneepjes van onze keuken bij te brengen. Je kunt een groepsreservering maken, bijvoorbeeld voor verjaardagsfeestjes, waarbij minimaal 8 en maximaal 12 gasten bij ons een kookworkshop kunnen volgen. Dat kan een zoete of hartige workshop zijn.
Wie bieden de volgende workshops:
–  cupcakes decoreren
–  kue lapis maken
–  kue dadar maken
– loempiaatjes maken
– pasteitjes maken

Gedurende de workshops worden er per persoon 2 drankjes geschonken en wordt er uiteraard geproefd van de eigen baksels, die aan het eind van de workshop ook mee naar huis kunnen worden genomen.
Per persoon rekenen wij € 15,00 met zoals gezegd een minimum van 8 deelnemers (vanaf 4 jaar).
Uitsluitend op reservering, minimaal 4 weken voorafgaand aan de geplande datum, om teleurstellingen te voorkomen, bel ons op 0318-226800

Restaurant afhuren

Is er een familiefeestje op komst, dan staan wij graag klaar om daar samen met jou invulling aan te geven! Van woensdag tot en met zondag kun je onze late dinershift afhuren, dus van 19.30 tot 21.30, voor een groep vanaf 25 tot maximaal 40 personen, waarbij wij volledig aan de Coronaregels voldoen qua afstanden, maximale aantallen aan tafels van mensen uit 1 gezin, zonder in te boeten aan gezelligheid en feestelijkheid! Elk feest kan bij ons gewoon doorgaan, graag bespreken wij met u onze mogelijkheden voor een gezellig borrel met family platters of een avondje soulfood, bel ons op 0318-226800

Locatie afhuren

Wilt u de beschikking hebben over onze locatie voor een presentatie, een vergadering, een teammeeting, groepssessie of een receptie? Dat kan, inclusief drankjes, hapjes en/of maaltijden, gedurende de werkweek op de maandag en dinsdag. Bij ons beschikt u over een geluidsinstallatie, professioneel beeldscherm voor presentaties, een beamer, whiteboard en andere zaken.
Wij bespreken graag de mogelijkheden om een pasklare offerte te bieden, bel ons op 0318-226800