Catering

Wil je van onze heerlijke gerechten smullen op jouw eigen locatie of bijvoorbeeld op het werk, neem dan contact met ons op voor onze catering kaart. Via mail: info@familyvibe.nl of telefonisch via 0318-226800.

Besloten feest

Is er een familiefeestje op komst, dan staan wij graag klaar om daar samen met jou invulling aan te geven! Van woensdag tot en met zondag kun je ons restaurant afhuren. Elk feest kan bij ons gewoon doorgaan, graag bespreken wij onze mogelijkheden voor een gezellig borrel met family shares of een avondje soulfood. Via mail: info@familyvibe.nl of telefonisch via 0318-226800.

Locatie afhuren

Wil je de beschikking hebben over onze locatie voor een presentatie, een vergadering, een teammeeting, groepssessie of een receptie? Dat kan, inclusief drankjes, hapjes en/of maaltijden, gedurende de werkweek op de dinsdag tot en met vrijdag. Bij ons beschik je over een geluidsinstallatie, professioneel beeldscherm voor presentaties, whiteboard en andere zaken.
Wij bespreken graag de mogelijkheden om een pasklare offerte te bieden. Via mail: info@familyvibe.nl of telefonisch via 0318-226800.