We staan te trappelen om voor je aan de slag te gaan!

De prijzen die in het sub tabblad “AANBOD & PRIJZEN” vermeld staan gelden voor groepen tot aan 50 personen.

Wij bieden 65 zitplaatsen aan waar je in huiselijke sfeer kunt genieten van je maaltijd. Met mooi weer is het mogelijk om buiten wat zitplaatsen en statafels te plaatsen. Binnen kan er ook met statafels gewerkt worden waardoor je tot aan ongeveer 75 gasten kunt uitnodigen.  Het is mogelijk om een drankarrangement aan je eetarrangement toe te voegen. Prijzen hiervoor worden op maat aan het eetarrangement toegevoegd. We willen graag minimaal veertien dagen van tevoren je buffetkeuze per mail ontvangen.

Wil je dat we je catering op locatie afleveren? Dit kan voor groepen tot aan 75 personen en binnen een straal van ongeveer 15 km van Ede. Na je aanvraag ontvang je van ons een op maat gesneden offerte. De getekende offerte dient minimaal één maand voor de gewenste datum in ons bezit te zijn.

Wil je een feestje vieren en alleen een drankarrangement met of zonder hapjes? Ook dat kan bij ons. Prijzen hiervoor zijn vanaf € 19,50 p/p. Ook hiervoor krijg je een offerte op maat nadat jouw wensen bij ons bekend zijn. Graag zeven dagen van tevoren de offerte getekend retourneren.

Eventuele speciale eetwensen en/of allergieën graag direct vermelden als je de offerte terugstuurt